Društvena odgovornost

Korporativna društvena odgovornost sastavni je dio našeg cjelokupnog poslovanja, a u mnogim aktivnostima iskazujemo odgovornost snažne i uspješne kompanije prema društvu u kojem djelujemo.

Usmjerenost prema humanitarnim sadržajima i obrazovanju djece naša je temeljna sastavnica. Većina projekata je dugoročna, čime se osigurava njihova veća djelotvornost, a mnogi imaju i vanjsko-unutrašnji karakter, što znači da se i djelatnici ORYX Grupe izravno uključuju u pomoć zajednici.

Uključivanje klijenata i djelatnika u suradnju s potrebitima, važan je segment kojim, osim korporativne odgovornosti pružamo primjer aktivnog sudjelovanja i pomaganja onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Cilj većine naših partnerstava je podići razinu svijesti o važnosti i sigurnosti djece u prometu te prikupljati sredstva za najranjivije skupine djece.

Sigurnost djece u prometu čini velik dio napora, a mi ulažemo svoje resurse u podizanje svijesti o toj važnoj temi, budući da su upravo prometne nesreće najčešći uzrok smrti djece u svijetu.