ORYX Rent a car, sastavni dio ORYX Grupe, nudi vrhunsku i pouzdanu uslugu najma vozila. Svi segmenti ponude stvoreni su kako bismo svojim klijentima u najvećoj mjeri olakšali svakodnevnicu i putovanje obojili tonovima slobode, zabave i opuštenosti. Što god radili, dajemo sve od sebe kako bismo napravili i više od traženoga. Svaki naš zaposlenik teži biti najbolji u svojem području, neprestano se obrazuje, raste i trudi napraviti bolje, više, brže. Cijenimo trud i motivaciju. Uvijek i svugdje promišljamo kako unaprijediti, bolje riješiti ili učinkovitije obaviti ono što radimo. Inovacija nas pokreće i motivira. Potičemo je i očekujemo od svakog djelatnika. Cijenimo dobre ideje, a još više njihovu kvalitetnu izvedbu.

 O poslu

ORYX Rent a car već je poznat po svojoj kvaliteti što je dokazano velikim brojem dobivenih nagrada, a ti nam sada dokaži da si prava osoba za nas. Ako u ljetnim mjesecima možeš uslužiti hrpu nervoznih i nestrpljivih turista koji čekaju u redu za najam vozila – ti si naš čovjek! Znaš sve o vozilima i u toku si s mnogobrojnim trendovima, a dodatna oprema za tebe nije samo torbica nego i Wi-Fi uređaj, GPS i sl. i znaš ih vješto ponuditi klijentu.

Opis glavnih zadataka

  • Upravljanje procesom iznajmljivanja i vraćanja vozila
  • Rad u dinamičnom i prodajnom okruženju uz istodobno pružanje izvrsne usluge
  • Učinkovito komuniciranje s klijentima i aktivna prodaja dodatnih proizvoda i usluga
  • Stručno savjetovanje za sva vozila i usluge koje se nude
  • Briga o potrebama, zahtjevima i zadovoljstvu klijenata
  • Korisnička potpora putem telefona i e-maila

Karakteristike prave osobe za nas

Kao referent brinut ćeš o potrebama, zahtjevima i zadovoljstvu klijenata stoga trebamo brižnu, pedantnu i pažljivu osobu kako bi upiti bili obrađeni na najvišoj razini zadovoljstva naših korisnika. Vidiš da se „palimo“ na nagrade za najbolju uslugu pa bi ljubaznost trebalo biti tvoje drugo ime, a čelični živci neće biti naodmet 😊. Timski rad je tvoja odlika, a uza sve to proaktivna si, vedra i odgovorna osoba. Bitno nam je da imaš vozačku dozvolu B-kategorije, da izvrsno poznaješ engleski jezik te da imaš SSS, VŠS ili VSS stručnu spremu.

 Mjesto obavljanja poslova

  • Rad na atraktivnoj lokaciji – Rovinj (Šetalište Vijeća Europe b.b.)
  • Mogućnost rada preko student servisa
  • Osiguran sezonski smještaj
  • Satnica 25 – 30 HRK

 

ORYX Grupa dio je Zubak Grupe, vodeće domaće grupacije u prodaji, održavanju i proizvodnji motornih vozila, nagrađene mnogobrojnim priznanjima i okrunjene s gotovo četrdeset godina iskustva na tržištu koja zapošljava gotovo sedamsto zadovoljnih djelatnika, a svake godine taj broj nastavlja rasti.

Saznaj više!