U ORYX Autoškoli nas vodi jednostavna ideja – pretvoriti naše buduće sudionike u prometu u sigurnog, uspješnog i vještog vozača ili vozačicu, koristeći se odlično opremljenim vozilima, naprednom tehnologijom, širokim rasponom stvarnih i simuliranih prometnih situacija u kojima će svi polaznici brusiti svoje vještine, a sve to uz mnogo razumijevanja i dobra duha. Što god radili, dajemo sve od sebe kako bismo napravili i više od traženoga. Svaki naš zaposlenik teži biti najbolji u svojem području, neprestano se obrazuje, raste i trudi napraviti bolje, više, brže. Cijenimo trud i motivaciju. Uvijek i svugdje promišljamo kako unaprijediti, bolje riješiti ili učinkovitije obaviti ono što radimo. Inovacija nas pokreće i motivira. Potičemo je i očekujemo od svakog djelatnika. Cijenimo dobre ideje, a još više njihovu kvalitetnu izvedbu.

O poslu

ORYX Autoškola postoji od 2007. godine i nismo još jedna u nizu običnih autoškola. Dokaz tome je priznanje koje ponosno nosimo kao jedina autoškola u Hrvatskoj – Superbrands. Ako su tvoje preferencije vožnja, edukacija i sigurnost u jednom, onda si ti instruktor kakvog tražimo, jer mi se trudimo uvijek pružiti najbolje od sebe. E da, ponekad ti i treba stvarno jaaaako puno strpljenja, dobrih živaca i da nisi jako strašljiv jer nije lako biti s početnicima u autu. 😊

Opis glavnih zadataka

• Izvedba praktične nastave za polaznike „B“ kategorije
• Pripremanje i vođenje obvezne pedagoške i tehničke dokumentacije
• Razvijanje znanja, vještina, navika i sposobnosti budućih vozača za sigurno sudjelovanje u prometu
• Razvijanje prometne kulture budućih vozača i pozitivan odnos prema drugim sudionicima u prometu
• Briga o tehničkoj ispravnosti nastavnih sredstava i pomagala (vozilo i ostala nastavna sredstva)

Karakteristike prave osobe za nas

• SSS, VŠS, VSS
• Važeća vozačka dozvola B kategorije
• Važeća licenca instruktora vožnje B kategorije
• Radno iskustvo od minimalno 3 mjeseca
• Osnovno znanje rada na računalu

Ako nemaš B kategoriju i položen ispit za instruktora vožnje dalje ne moraš niti čitati. Pokreće te podučavanje drugih kako postati što bolji vozač, u autu se osjećaš kao doma, a svaki novi kandidat ti donosi novo uzbuđenje i dodatno te motivira. Ako je tako, očekujemo da nam se javiš.

ORYX Grupa dio je Zubak Grupe, vodeće domaće grupacije u prodaji, održavanju i proizvodnji motornih vozila, nagrađene mnogobrojnim priznanjima i okrunjene s gotovo četrdeset godina iskustva na tržištu koja danas zapošljava gotovo sedamsto zadovoljnih djelatnika, a svake godine taj broj nastavlja rasti.

Saznaj više!