Karijera

Najvrednija imovina ORYX Grupe naši su djelatnici koji svojim znanjem, stručnošću, ljubaznošću i odgovornošću svakodnevno sadašnjim i budućim klijentima te cjelokupnoj hrvatskoj javnosti predstavljaju stručnost i snagu korporacije.

Upravo zbog toga ORYX o svojim zaposlenicima vodi posebnu skrb te kontinuirano radi na njihovoj stručnoj i profesionalnoj edukaciji kako bi još uspješnije odgovorili na nove tržišne izazove te potrebe i zahtjeve klijenata.

Ljudske potencijale stvaramo zapošljavanjem pripravnika, ali i iskusnih i afirmiranih stručnjaka. Posebno vodimo računa o ulaganju u djelatnike, o njihovoj kvalitetnoj edukaciji i motivaciji, a u strukturi zaposlenih imamo djelatnike svih stupnjeva stručne spreme, stručnjake u područjima u kojima radimo. Prosjek dobi naših zaposlenika je 32 godine.

Stručnost i vrhunska oprema podrazumijevaju praćenje visokog standarda tehnologije i usluga ORYX grupe. Osim što kvalitetno educira i stalno motivira djelatnike, ORYX organizira posebno prilagođene programe različitim skupinama internih korisnika, ali i pomaže svojim djelatnicima u kriznim životnim situacijama.

Sustavnom brigom o svojim djelatnicima pridonosimo njihovu zadovoljstvu radnim mjestom i korporacijom u kojoj rade.

ORYX Grupa konstantno prikuplja Vaše prijave za posao, pa svoj životopis zajedno s molbom u svakom trenutku možete poslati na [email protected]

Prijavi se za posao