ORYX Grupa

Slobodno se zabavi!

Pretraživanje

Sve što ste ikada željeli znati

O nama

ORYX Grupa, članica je Zubak Grupe, vodeće domaće grupacije u prodaji i održavanju motornih vozila, okrunjene s više od 35 godina iskustva na tržištu.

Naš je cilj pružiti vam potporu i pomoć u svim situacijama vezanim uz korištenje vozila, od njegove nabavke, osiguranja pa sve do sigurnog upravljanja vozilom na našim prometnicama i time vam pomoći da efikasnije upravljate vlastitim aktivnostima, vremenom i ostalim vrijednim resursima.

ORYX Grupa svojim korisnicima pruža iskustvo sigurnosti, slobode i zabave, nudeći  usluge autoškole, centra za sigurnu vožnju, stanice za tehnički pregled, osiguranja vozila, najma vozila i asistencije na cesti i moru.

Za svoj rad nagrađeni smo priznanjem Superbrands, a uz to ORYX Rent a car nositelj je prestižnih priznanja Qudal te BestBuy Award, nagrada zasluženih temeljem kvalitete usluga koje pružamo te omjerom cijene i kvalitete za pružene usluge.

ORYX Grupa koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića.