ORYX Asistencija zapošljava više od 20 osoba!

ORYX Asistencija, sastavni dio ORYX Grupe, bavi se pružanjem vrhunske i pouzdane usluge pomoći na cesti, moru i u kući te drži lidersku poziciju u Hrvatskoj u pružanju pomoći na cesti. Svoje proizvode, osim u Hrvatskoj, trenutačno prodajemo i u Austriji, Sloveniji te u Bosni i Hercegovini, a uskoro i u drugim europskim zemljama.

Što god radili, dajemo sve od sebe kako bismo napravili i više od traženoga. Svaki naš zaposlenik teži biti najbolji u svojem području, neprestano se obrazuje, raste i trudi napraviti bolje, više, brže. Cijenimo trud i motivaciju. Uvijek i svugdje promišljamo kako unaprijediti, bolje riješiti ili učinkovitije obaviti ono što radimo. Inovacija nas pokreće i motivira. Potičemo je i očekujemo od svakog djelatnika. Cijenimo dobre ideje, a još više njihovu kvalitetnu izvedbu.

S obzirom na to da neprestano širimo poslovanje, trenutno tražimo više od 20 osoba koje bi se pridružile našem timu. Tražimo osobe koje vole svoj posao. Tražimo motivirane osobe koje u svakom radnom danu vide priliku za učenjem, unapređenjem, timskim radom i uspješnim odnosima.

Detaljni opis svih radnih mjesta pogledajte klikom ovdje  te se prijavite za posao elektronskim putem najkasnije 6. studenoga 2017.