Otvoreni natječaji

Najvrednija imovina ORYX Grupe naši su djelatnici koji svojim znanjem, stručnošću, ljubaznošću i odgovornošću svakodnevno sadašnjim i budućim klijentima te cjelokupnoj hrvatskoj javnosti predstavljaju stručnost i snagu korporacije.

Upravo zbog toga ORYX o svojim zaposlenicima vodi posebnu skrb te kontinuirano radi na njihovoj stručnoj i profesionalnoj edukaciji kako bi još uspješnije odgovorili na nove tržišne izazove te potrebe i zahtjeve klijenata.

Ljudske potencijale stvaramo zapošljavanjem pripravnika, ali i iskusnih i afirmiranih stručnjaka. Posebno vodimo računa o ulaganju u djelatnike, o njihovoj kvalitetnoj edukaciji i motivaciji, a u strukturi zaposlenih imamo djelatnike svih stupnjeva stručne spreme, stručnjake u područjima u kojima radimo.

Sustavnom brigom o svojim djelatnicima pridonosimo njihovu zadovoljstvu radnim mjestom i korporacijom u kojoj rade.

Sesvete (Zagreb)
Objavljeno prije 2 dana

ORYX Asistencija, sastavni dio ORYX Grupe, bavi se pružanjem vrhunske i pouzdane usluge pomoći na cesti, moru i u kući […]

Saznaj više

ORYX – Zastupanje u osiguranju djeluje u sklopu ORYX Grupe. Osnovna djelatnost je izrada i ugovaranje polica svih vidova osiguranja, […]

Saznaj više