ORYX Grupa

Slobodno se zabavi!

Pretraživanje

 

Ne biste vjerovali koliko toga ćete naučiti na samo jednom treningu sigurne vožnje

Treba li stisnuti kočnicu ili kvačilo ako izgubite kontrolu nad vozilom? Kako izbjeći škare i zašto treba izbjegavati takve i slične šnajderske pothvate. Kako se prestrojiti na skliskim ljetnim cestama opranim pljuskom?

Kreće sezona godišnjih odmora pa tako i pripreme za nadolazeća putovanja do  vaših omiljenih ljetnih destinacija. Već sada, tijekom radnog dana u pozadini zasigurno vrtite misli o stvarima koje morate obaviti prije putovanja, ponijeti sa sobom ili dogovoriti kako bi ljeto prošlo u revijalnom tonu s pregršt zabave i toliko priželjkivane slobode od poslovnih i inih obaveza. Ipak, ako ćemo biti u potpunosti iskreni, tko usput razmišlja o sigurnosti samog putovanja? Takve misli u pravilu svi izbjegavamo i time bespotrebno ugrožavamo sebe i druge oko nas. U konačnici, sve što nas dijeli od doista bezbrižnog putovanja jest jedan trening sigurne vožnje.

Naravno da postoji milijun pitanja i mogućnosti te da ih nije moguće sve predvidjeti, no sudjelovanjem na baznom treningu vi ćete steći sva potrebna predznanja kako biste savladali sve predvidive i nepredvidive situacije. Nakon poludnevnog ili cjelodnevnog treninga sigurne vožnje, moći ćete bezbrižno staviti kvačicu pored 'putujem sigurno' na task listi.

Iskusni ste vozač? Ali ipak ne možete pogoditi savršenu putanju ulaska u S zavoj? Zadnji dio automobila ne prati uvijek vaše naredbe? Ne biste se previše žalili ako biste uštedjeli malo više benzina?

Za sve vas iskusne vozače pripremili smo napredne treninge sigurne vožnje i treninge EKO vožnje posebno prilagođene vašim potrebama.

Vidimo se u ORYX Centru za sigurnu vožnju!Komentari

 • TruckerEU: Sve je to ok što pišete u članku, ali koliko možete naučiti? .. bio sam na poludnevnom treningu.. i zaista.. Vi to zovete treningom? Također sam bio u Adac-ovim centrima na treningu i to što Vi nudite u ovoj varijanti poludnevnog treninga zaista nije vrijedno niti spomena. Nadam se da ćete tu ponudu izbaciti.. jer vožnja nije i ne može biti pod geslom "SLOBODNO SE ZABAVI" - vožnja je ozbiljna stvar!. Pogotovo ukoliko pričamo o vožnji na poslu, ili vožnji s obitelji u autu.. Promjenite moto.. jer je pišarija..

  Nadam se da se nećete uvrijediti na komentar, no opciju komentara nudite stoga bi bilo u redu i da objavite.
  Ukoliko treba i pohvala, pohvala ide Vašem poligonu i uloženom novcu u isti..
  a primijeti Vam se i manjak radne snage.

  Lp,

  Trucker 05.07.2012 15:29
 • ORYX: Dragi Trucker,

  treneri ORYX Centra za sigurnu vožnju svoj su zanat “ispekli” u najvećem centru za sigurnu vožnju u Austriji i jednom od najvećih u Europi s dugogodišnjom tradicijom (Driving Camp Pachfurth), a ujedno su nam bili partneri u osmišljavanju svih treninga iz naše ponude, pa tako i ovog poludnevnog na koji se referirate, koji su plod tridesetogodišnjeg iskustva istih takvih treninga koji se provode u cijeloj Europi.

  Cilj baznog treninga sigurne vožnje (bilo poludnevnog ili cjelodnevnog) nije, ne smije i nikada neće biti naučiti ljude bolje voziti. Cilj tih treninga je povećati svijest vozača o opasnostima u prometu te im kroz niz vježbi pokazati kako u datoj situaciji u prometu gotovo sigurno neće reagirati na ispravan način, a u tom slučaju je jedini ispravan put – prevencija! Budući ste bili i sami na treningu sigurno se sjecate riječi trenera (ili trenerice) “ne dovesti se u situaciju” ili “izbjeći” i fokusa koji je stavljen na njih. To je cilj.

  Naš slogan „Slobodno se zabavi“ proteže se kroz sve djelatnosti ORYX Grupe i savršeno objedinjuje u tri riječi ono što mi radimo – korisnicima naših usluga, dakle vozačima, omogucujemo bezbrižniju i ugodniju vožnju pružajuci im dodatnu sigurnost i slobodu te vožnju s manje stresa. Naravno da je vožnja ozbiljna stvar, u to nema sumnje, ali ljudima je lakše navedenu temu približiti kroz zabavu, a velika većina polaznika se na treningu odlično zabavi uz učenje zanimljivih činjenica.

  Hvala na svim komentarima, cijenimo vrijeme i trud, te hvala na povjerenju koje ste nam ukazali dolaskom na naš trening. Možda bi za vas sada bila interesantnija varijanta nekog naprednog treninga sa malo više adrenalina? :)

  Lijepi pozdrav 09.07.2012 11:27

Komentiraj

ORYX Grupa koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića.