ORYX Grupa

Slobodno se zabavi!

Pretraživanje

 

Natječi se i osvoji bogate nagrade!

Zaigraj igricu Red Bull Formula Face jer najboljeg natjecatelja i njegovu pratnju ORYX vodi u Austriju u Red Bullov automobilski luna-park!

Joystick, miš i tipkovnica dosad su bili neizbježni rekviziti za igranje igrica na računalu. Za Red Bull Formula Face potrebno je samo uključiti web-kameru, opustiti mišiće lica i vrata, zatresti glavom, trepnuti očima i utrka može početi!  Ova je igra je bazirana na prvoj svjetskoj tehnologiji prepoznavanja lica koja koristi običnu web-kameru i prati gestikulacije igrača.

Red Bull Formula Face zaigrajte ovdje.

Igra je urnebesno zabavna, a sigurni smo da će u vama buknuti natjecateljski duh kad čujete kakvim će poklonima ORYX Grupa razveseliti najbolje:

1. mjesto: Putovanje u Spielberg za pobjednika i njegovu pratnju i nagradni paket vožnji od 1111 eura  na Red Bull Ringu. Bivše trkalište Formule 1 Red Bull je pretvorio u pravi luna-park za odrasle i svaki pravi ljubitelj brzine teško će mu odoliti!

2. mjesto: Cjelodnevni trening sigurne vožnje u ORYX Centru za sigurnu vožnju u Mičevcu kod Zagreba. Usavršite svoje vozačke sposobnosti u  vrhunski opremljenom i specijaliziranom centru za izvođenje treninga sigurne vožnje na posebnim modulima namijenjenima za vježbanje različitih tehnika vožnje.

3. mjesto: Poludnevni trening sigurne vožnje u ORYX Centru za sigurnu vožnju u Mičevcu kod Zagreba. 

Prije nego kreneš mahati glavom, pogonjen željom da osvojiš jednu od ovih sjajnih nagrada, pročitaj par pravila:

  • natjecanje traje do 27. travnja u 23:59;
  • natjecatelj screenshot svojih rezultata šalje u Facebook messageu  ORYX Grupi;
  • svaki igrač može staviti maksimalno 5 screenshotova
  • imena dobitnika objavit će se na wallu ORYX Grupe
  • uvjet za sudjelovanje je posjedovanje vozačke dozvole
  • u natječaju ne mogu sudjelovati zaposlenici Zubak Grupe i Red Bulla

 

Komentiraj

ORYX Grupa koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića.