MobiExpress – najbrža asistencija za mobitele

ORYX Asistencija osmislila je novu uslugu naziva “MobiExpress”, a riječ je o usluzi koja, u slučaju loma ekrana mobilnog uređaja, omogućuje besplatno preuzimanje, popravak i dostavu popravljenog uređaja na lokaciju po želji.

Naime, 38% oštećenja na mobilnim uređajima su uzrokovani padom mobitela iz ruke i to se u prosjeku dogodi u prvih 10 tjedana nakon nabavke mobilnog uređaja. Stoga je od sada na tržištu dostupna usluga MobiExpress u kojoj se, u slučaju loma ekrana mobilnog uređaja poziva kontaktni centar ORYX Asistencije koji organizira interventni tim. Neispravan mobilni uređaj se odnosi na servis, popravlja te vraća na lokaciju po želji vlasnika mobilnog uređaja.

Uslugu zasada mogu koristiti osiguranici Croatia osiguranja i to u sklopu imovinske police namijenjene malim poduzetnicima u tzv. paketu osiguranja mPoduzetnik. Korištenje je iznimno jednostavno budući da se u slučaju nastanka potrebe sve rješava putem telefona, pozivom na besplatni broj 0800 0400 nakon čega slijedi brza intervencija na terenu.

Detaljnije informacije o novoj usluzi mogu se potražiti na mobiexpress.oryx-asistencija.hr ili na besplatnom broju kontakt centra ORYX Asistencije 0800 1818.