ORYX Grupa svojim korisnicima pruža iskustvo sigurnosti, slobode i zabave, nudeći  usluge autoškole, centra za sigurnu vožnju, stanice za tehnički pregled, osiguranja vozila, najma vozila i asistencije na cesti, moru te u kući.

Članica je Zubak Grupe, vodeće domaće grupacije u prodaji i održavanju motornih vozila, okrunjene s gotovo 40 godina iskustva na tržištu. Naš je cilj pružiti vam potporu i pomoć u svim situacijama vezanim uz korištenje vozila, od njegove nabavke, osiguranja pa sve do sigurnog upravljanja vozilom na našim prometnicama i time vam pomoći da efikasnije upravljate vlastitim aktivnostima, vremenom i ostalim vrijednim resursima.

Za svoj rad nagrađeni smo priznanjem Superbrands, a uz to ORYX Rent a car nositelj je prestižnih priznanja Qudal, Superbrands Exclusive, BestBuy Award te Customers Friend, nagrada zasluženih temeljem kvalitete usluga koje pružamo, zadovoljstvu klijenata te omjerom cijene i kvalitete za pružene usluge.

Raditi u ORYX-u kažu naši djelatnici vrlo je izazovno i dinamično, ali istovremeno i prepuno izazova i motivirajuće. Svakog dana učimo nešto novo i pokušavamo se na najbolji mogući način nositi sa svim izazovima našeg posla. Tko smo mi i što naši kolege kažu o tome kako je raditi kod nas pogledajte u nastavku!