Kod nas je uvijek dobra atmosfera

Raditi u ORYX-u prvenstveno je dinamično i izazovno, ali uvijek pozitivno i motivirajuće. Naš tim sastavljen je od pomno biranih mladih i talentiranih kolega mladog i pustolovnog duha koji svakim danom pridonose uz dobru atmosferu zajedničkom napretku i kontinuiranom rastu. U naš tim dobrodošle su perspektivne i inovativne osobe željne novih znanja i spremne na nove izazove i sklone timskom radu.

Edukacija i razvoj zaposlenika

ORYX trenutno zapošljava više od 150 zaposlenika, kojima omogućujemo profesionalni razvoj, napredovanje u karijeri te kvalitetan timski rad. Najvrednija imovina ORYX Grupe naši su djelatnici koji svojim znanjem, stručnošću, ljubaznošću i odgovornošću svakodnevno sadašnjim i budućim klijentima te cjelokupnoj hrvatskoj javnosti predstavljaju stručnost i snagu korporacije. Upravo zbog toga ORYX o svojim zaposlenicima vodi posebnu skrb te kontinuirano radi na njihovoj stručnoj i profesionalnoj edukaciji kako bi još uspješnije odgovorili na nove tržišne izazove te potrebe i zahtjeve klijenata.

Bojno Polje – znanjem do pobjede

Zubak Grupa je 18. ožujka 2017. godine održala sedmu po redu edukaciju za sve svoje djelatnike pod nazivom „Bojno polje“, a po prvi puta edukaciji su se pridružili djelatnici ORYX Grupe.

Tako su educirani djelatnici iz područja autoškole, rent a car-a, asistencije, osiguranja, centra sigurne vožnje i stanice za tehnički pregled. Profesionalni razvoj te unapređenje znanja i vještina svakog djelatnika ciljevi su ove edukacije.

ORYX Grupa, 2017. godine po prvi puta se pridružila internoj edukaciji „Bojno polje“ Zubak Grupe i tako nagradila i najbolje djelatnike za proteklu poslovnu godinu.Najbolji djelatnici biraju se na bazi jedne godine i na temelju unaprijed definiranih i poznatih kriterija najbolji osvajaju Zlatnu značku kao i nagradno putovanje.

Zlatna značka o osobi, djelatniku Zubak Grupe koji je osvoji priča posebnu priču. Ona ukazuje na vrhunsko postignuće u poslovnoj godini , ali i naglašava najviše moralne osobine osobe koja je značku osvojila. Ujedno je i najviši simbol časti i obaveza osobi koja je svojim angažmanom, lojalnošću i rezultatima značku zaslužila.

Za najboljeg djelatnika u kategoriji ORYX Rent a car-a značku je sasvim zasluženo odnijela kolegica Ana Butijer, u ORYX Asistenciji iskazao se Mario Turčić, a treću značku ORYX-a u svim preostalim djelatnostima odnijela je Ružica Kutlić iz ORYX Centra za sigurnu vožnju.