Od sada i OTP banka nudi pomoć na cesti i pomoć u kući

I klijenti OTP banke od nedavno imaju na raspolaganju pakete tehničke pomoći na cesti i pomoći u kući ORYX Asistencije. Novom suradnjom ORYX Asistencija biti će dostupna više od 400.000 klijenata OTP banke koja posluje diljem Hrvatske kroz 220 poslovnica! Bilo da se radi o kvaru ili nezgodi vezano za vozilo ili kućanstvo, paketi asistencije osiguravaju najbrži izlazak na teren i intervencije u Hrvatskoj.

Kroz mrežu interventnih vozila i profesionalnog osoblja, ORYX Asistencija pružati će niz usluga uključujući i istakanja krivo natočenog goriva, zamjene kotača i guma, zamjene i punjenje akumulatora i osigurača, zamjene lako zamjenjivih dijelova na vozilu i otključavanja zaključanog vozila ako se radi o paketu pomoći na cesti, odnosno usluge vodoinstalatera, bravara, električara, staklara i stolara ako je riječ o kućanstvu.

Uz dostupne usluge, ugovaranjem pomoći na cesti stječe se pravo i na korištenje aplikacije Putni Anđeo za siguran i bezbrižan put. Klijenti OTP banke koji imaju ugovoren jedan od paketa usluge mogu ostvariti pozivom na broj 0800 0056.